Ενδυνάμωση γυναικών και ένταξη στον ψηφιακό τομέα της αγοράς εργασίας

Η συμμετοχή των γυναικών σε αυτό το εργαστήρι αναμένεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις τους για τις διαφορετικές ευκαιρίες επανακατάρτισης στον τομέα των ψηφιακών δεξιοτήτων και να τις ενθαρρύνει να σχεδιάσουν τα επόμενα τους βήματα για την απασχόληση τους στον ψηφιακό κόσμο. Συντονίστρια του εργαστηρίου θα είναι η Παναγιώτα Πολυκάρπου (Εκπαιδεύτρια και μέλος της πρωτοβουλίας Θκυο Λόγια).
Δήλωση συμμετοχής μέχρι 23/03/2022
Σύνδεσμος για εγγραφή: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdvepuIG3P…/viewform…
Σύνδεσμος παρακολούθησης: https://us06web.zoom.us/j/84421286829… —————————————————————————— – Αντλούμε γνώση και έμπνευση από τις ιστορίες γυναικών που έχουν πετύχει στον ψηφιακό τομέα της αγοράς εργασίας. – Συζητάμε για τις κοινωνικές προκαταλήψεις, τα στερεότυπα και τις πολυποίκιλες έμφυλες διακρίσεις που διέπουν όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας και ιδιωτικής σφαίρας. – Συζητάμε για την ενσωμάτωση της διάστασης του φύλου στον εκπαιδευτικό τομέα μέσω της προώθησης του ψηφιακού γραμματισμού και της συμμετοχής των γυναικών και των κοριτσιών στην εκπαίδευση και κατάρτιση στον τομέα των ΤΠΕ.
Η εν λόγω δράση συνίσταται στη διοργάνωση σεμιναρίων/εργαστηρίων ενδυνάμωσης γυναικών, προκειμένου αφενός να αυξηθεί το ποσοστό συμμετοχής των γυναικών στον ψηφιακό τομέα της αγοράς εργασίας και αφετέρου να διασφαλιστεί η ενσωμάτωση της διάστασης του φύλου σε κάθε είδους ενέργεια και δραστηριότητα με απώτερο σκοπό την καταπολέμηση δομικών αιτίων της ανισότητας των φύλων μέσα στην κοινωνία.

Date

Mar 28 2022
Expired!

Time

10:00
All Day

Location

Online Event
Center for Social Innovation - CSI

Organizer

Center for Social Innovation - CSI
Email
info@csicy.com
Website
https://csicy.com

Comments are closed.

Back to top of page